Lær Airbrush hos mig

Det er faktisk ikke så svært at airbrushe og du kommer hurtigt ind i det, også

hvis det er helt nyt.

Hvis du er helt nybegynder kan det måske virke lidt uoverskueligt og det kan føles lidt frustrerende, hvis det går lidt skævt, men med den rette guidning, så får du hurtigt fat på det. 

Derfor har jeg lavet en masse videoer der netop kan guide dig videre. Du kan se det som et helt gratis online airbrush kursus. Jeg sætter altid stor pris på, hvis du kan lide videoerne, at du smider et like eller skriver en lille kommentar - og hvis det er noget for diger du meget velkommen til at du abonnerer på kanalen. 


Lær hurtigt alt om airbrush
 
Se mine videoer på YouTube
abonner på min kanal, så du ikke går glip af videoer

Er du nybegynder til airbrush ?

Hvis du er helt nybegynder til airbrush så vil det være en god ide at starte med de to videoer her for at komme godt igang.

Guidet gennemgang af airbrush motiv

Her er en playliste jeg har samlet af videoer hvor jeg guider dig gennem airbrush motiverne og fortæller hvad man skal være opmærksom på. 
Jeg viser hvordan man overfører motiver til emnet og hvordan de kan blogges ind, inden man begynder på at lave alle detaljerne. 
I nogle af videoerne viser jeg hvordan man kan bruge stencils når man maler med airbrush, hvilket bruges til at lave skarpe kanter eller hurtigt at optegne et motiv. Man kan nemt bruge almindelig fotokopier til at skære ud og bruge som stencils. 
Der vil løbende blive tilføjet flere guidede motiver.

Virker din airbrush ikke?
Fejlfinding kan være svært i starten

I denne playliste kan du se lidt om, hvad man skal gøre hvis din airbrush skal repareres. Det kan være en bøjet nål der skal fixes eller en dyse der skal udskiftes.
I denne playliste vil der også være videoer, der beskriver hvad man kan gøre for at få det helt rigtige sprøjtemønster - noget som kan drille lidt i starten.
Der vil løbende komme flere videoer på playlisten om at reparere din airbrush.

Vil du lære airbrush?

Så er du kommet til det helt rigtige sted

Jeg har lavet en masse videoer på min YouTube kanal, som du kan følge og få masser af tips og tricks til hvordan man kan opstarte, hvordan man laver sin airbrush hvis den går i stykker, hvordan man bruger stencils, hvordan man blander airbrush maling og reducerer malingen korrekt mm.


Så tag et kig på min airbrush kanal @fl.airbrush