Lidt vigtig information
Læs venligst nedenstående inden jeg kontaktes, tak.

Airbrush motiver skal have klar lak for at forsegle det.
Jeg er ikke autolakerer og har ingen mulighed for selv at lakere objekterne efter endt airbrushmotiv. Men jeg har kontakt til en rigtig god lakør, hvor jeg får rimelige priser og vil gerne ordne det hele for dig - så du henter et færdigt produkt.
Det samme gælder for et fuldt farveskift af diverse produkter som biler, mc mm som også må foregå hos en autoriseret autolakør.
Jeg vil gerne stå som mellemled mellem dig og den autolakør jeg bruger, men jeg tager ikke ansvar for eventuelle lakfejl eller skader på dit produkt forvoldt hos eller af autolakøren.
Hvis du selv kender en autolakør, er du velkommen til at bruge denne.
Jeg går professionelt til værks med motivet og har kun én mission; at gøre dig som kunde helt tilfreds. Inden det egentlige airbrush arbejde begynder, vil jeg vide hvad projektet skal bruges til og hvem du er som person, for at gøre det endelige resultat mere personligt. Jeg skal ofte bruge fotos af cyklen/bilen for at klarlægge motiv mm.
Jeg maler ikke andres motiver/tegninger mm, men vil hellere, i samarbejde med dig, få udarbejdet nogle ideer til motivvalg og farvevalg. Desuden vil du stå med et helt igennem unikt produkt, når vi er færdige.

Jeg forbeholder mig retten til at sige fra, overfor anstødelige eller på anden måde provokerende motiver/logoer, hvis formål kan betegnes eller tolkes som nedværdigende overfor minoriteter eller etnicitet. 

Kontakt Info
© 2012 Alt grafisk materiale tilhører Frederik Larsen / fl-air.dk
Lidt om priser
Tja, det siger lidt sig selv, at prisen på custom motiver lavet med airbrush, afspejler omfanget af projektet og i høj grad af detaljerne i motivet, afdækning, antal gange frem og tilbage fra autolakør mm. Så du er velkommen til at kontakte mig og beskrive dine planer, og få en fast pris.
Find gerne billeder på nettet af det du ønsker, gerne med en beskrivelse af det du tænker, - så har jeg noget at prissætte ud fra.


Gratis foto
Tilbud om gratis fotografering af din motorcykel, bil eller lastbil, - hvis du får custom airbrush malet hos mig. (Dette har en værdi til 1.500 kr) Du får tilsendt fire forskellige digitale billeder i høj JPEG billedekvalitet (5184X3456 pixels).
Dette tilbud er under betingelse af:
At den bliver fotograferet af mig, at den bliver fotograferet i Hundested, at jeg beholder rettighederne til billederne.


Frederik Larsen, Drosselvej 4 , 3390 Hundested, tlf: +45 28731002

FL-air.dk
forside  |   galleri   |   kontakt   |  foto af din motorcykel   |   airbrush kursus   |   airbrush bog